ZF 24

Ce se poarta toamna asta in materie de job-uri?

Ce se poarta toamna asta in materie de job-uri?

Autor: CSID.ro

27.09.2014, 12:09 266
Daca e toamna, e sezon de angajari. Managerii de resurse umane incearca sa incheie cat mai multe contracte in aceasta perioada.
 
Targurile de slujbe organizate si anunturile care, pe zi ce trece, sunt tot mai numeroase o demonstreaza din plin.
 
Concurenta e mare, pentru ca tot acum incepe si anul universitar, iar studentii abia asteapta ocazia sa prinda un serviciu bun.
 
O simpla privire asupra ofertelor postate pe Internet iti arata si ce se poarta toamna asta in materie de job-uri : sunt la mare cautare – deloc o noutate – cei iscusiti intr-ale software-ului si tehnologiilor, finante si contabilitate, marketing, vanzari, dar si secretariat, comert, management si asigurari.
 
De la practica la job permanent e doar un pas
 
Dar un pas pe care trebuie sa-l faci cu atata tarie incat sa-ti dai pe spate potentialul angajator. Cat e vara de lunga, companiile invita tinerii studenti sa faca practica in cadrul lor – moment numai bun sa ii observe indeaproape si, dupa o luna sau doua, fie sa bifeze pe fisa de practica „satisfacator”, fie sa le strecoare sub nas un contract de colaborare sau chiar permanent.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO