ZF 24

Ce se întâmplă cu vacanţele de vară? Condiţiile de călătorie se relaxează, dar rămâne teama. Agenţiile de turism: Dacă destinaţia nu are restricţii, clienţii nu pot anula rezervarea fără penalizări

Ce se întâmplă cu vacanţele de vară? Condiţiile de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.06.2020, 20:45 460

♦ Cea mai frecventă soluţie aplicată de agenţii este reprogramarea vacanţelor, în speranţa că mai târziu va fi mai sigur de călătorit.

Teama de a călători rămâne prin­tre turiştii care au rezervat vacanţe de vară înainte de pan­demie, chiar dacă hotelurile, zborurile şi turismul în general se repun treptat pe picioare. 

Cum însă avan­surile pentru vacanţe au fost deja achitate, clienţii se văd puşi acum în postura dificilă de a alege să amâne vacanţa sau de a-şi cere banii înapoi. Soluţiile nu sunt însă simple.

Sorin, un român care îşi rezervase o vacanţă în Turcia pentru perioada 13-20 iulie, nu mai vrea să plece în intervalul programat, ţinând cont că, la întoarcere, este posibil să intre în carantină.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO