ZF 24

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi
04.01.2010, 10:04 9

SUA nu exclude posibilitatea unui atac militar asupraAl-Qaida in Yemen

Unul dintre cei mai importanti oficiali pe probleme de terorismdin cadrul administratiei Obama nu a exclus posibilitatea unoractiuni militare impotriva Al Qaida in Yemen. Statul arab amobilizat mai multe trupe, iar Statele Unite si Marea Britaniesi-au inchis temporar ambasadele pe fondul temerilor ca ar puteaavea loc noi atacuri teoriste. Oficialii americani au anuntat caaveau informatii potrivit carora ambasada ar fi putut fi atacata deAl-Qaida.

Partidele britanice se lupta in promisiuni inainte dealegeri

Principalele doua partide politice din Marea Britanie se vorintrece in promisiuni si se vor lupta in 2010 sa demonstreze ca pottine in frau finantele publice - chiar daca datoria publica astatului a urcat la un nivel record anul trecut. Premierul britaniceste asteptat sa anunte ca alegerile vor avea loc in luna mai.Acestea sunt asteptate sa fie cele mai dramatice alegeri de dupa1997, cand partidul laburist al lui Gordon Brown a ajuns laputere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO