ZF 24

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi
21.12.2009, 10:04 16

Liniile Eurostar raman inchise

Linia de transport feroviar Eurostar, ce leaga Paris de Londra,va ramane inchisa luni, a treia zi, iar vanzarile de bilete au fostsuspendate pana vineri, ziua de Craciun, potrivit companiei.Aceasta este cea mai importanta suspendare din istorie, 60.000 decalatori ramanand "pe drumuri". Vineri seara cinci trenuri Eurostarau fost oprite pe sine in tunelul de sub Canalul Manecii. 2.000 depersoane au fost lasate in intuneric si in frig, unele pentru maimult de 12 ore, potrivit unui purtator de cuvant al Eurostar.Motivele invocate sunt conditiile meteorologice nefavorabile.

Acordul pe probleme climatice pune bazele unor noidiscutii

Summitul ONU pe probleme climatice s-a incheiat duminica dupa onoapte de dezbateri privind un acord orchestrat de SUA si China,acord ce nu are nici o forta legala, nu prezinta decat vagdetaliile importante si pune bazele unor noi negocieri ce urmeaza aavea loc anul viitor. Acordul a fost aproape de a nu fi incheiatdin cauza diferentelor de opinii intre Statele Unite, Europa, Chinasi un grup de tari emergente.

Deceniu de cosmar pentru bursele din SUA

Pentru multi investitori de pe bursa acest deceniu nu pare a seincheia prea curand. In pofida revenirii din acest an, piatabursiera din SUA este pe punctul de a posta cea mai slabaperformanta din orice deceniu din istoria de 200 de ani a pieteibursiere americane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO