ZF 24

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi

Ce scrie Wall Street Journal pe prima pagina de astazi
17.12.2009, 09:34 10

Un acord pe probleme climatice este inpericol

Cele mai importante natiuni ale ONU, prezente la summit-ul peprobleme climatice de la Copenhaga, au ramas divizate privindsubiectele cheie, pe fondul semnelor ca procesul de negocieri ceurmeaza a se incheia cu un nou acord privind tinerea in frau aincalzirii globale se afla in impas. "Cred in continuare ca esteposibil ca acest summit sa se incheie cu succes, insa trebuie saspun ca urmatoarele 24 de ore sunt absolut cruciale", potrivit luiYvo de Boer, un negociator pe probleme climatice din cadrulONU.

RBS intampina probleme din cauza relatiei cuKraft

Rolul Royal Bank of Scotland, de protejat al statului britanic, apus banca intr-o noua situatie dificila dupa ce unii strategi s-auaratat impotriva deciziei RBS de a sustine oferta ostila a Kraftpentru Cadbury, producatorul britanic de dulciuri. MembriiParlamentului si liderii unor uniunii sindicale s-au intalnit cuministrul britanic al comertului si au incercat sa blocheze planulRBS de a oferi un credit Kraf.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO