ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
03.03.2010, 10:20 10

Liberal democratii ies la inaintare pentru a calmapietele

Liberal democratii au incercat sa calmeze pietele financiaretulburi cu o promisiune, aceea de a nu utiliza pozitia lor pivotalaintr-un parlament unde nici un partid nu detine majoritatea pentrua conduce la organizarea de noi alegeri. Nick Clegg, liderulliberal-democratilor, a spus ca partidul sau va actiona ca"garantul stabilitatii fiscale" daca viitoarele alegeri nu vor aveaun castigator clar.

Decizia Prudential de a achizitiona AIA pusa sub semnulintrebarii

Actiunile Prudential au pierdut aproape 20% din valoarea lordupa ce compania a fost de acord sa preia in schimbul sumei de 35,5mld. dolari divizia asiatica de asigurari de viata a AIG, punandastfel sub semnul intrebarii abilitatea grupului britanic de aincheia acest acord. Fondurile de hedging care pariau impotrivaactiunilor au fost invinovatite de unele piete pentru declinulpretului actiunilor, in timp ce alte voci spuneau ca investitoriisunt tot mai nervosi din cauza riscurilor de pe bursa si de pepiata de capital din urmatoarele doua luni.

Red Knights sunt dispusi sa investeasca proprii banipentru achizitia Manchester United

Bogatii ce se afla in spatele tanarului grup "Red Knights" carecauta sa preia controlul Manchester United de la familia Glazersunt dispusi sa investeasca milioane de lire din proprii banipentru a achizitiona clubul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO