ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
05.11.2009, 09:56 22

Rusia isi pierde influenta in Europa din cauza creariide stocuri de gaze

Lumea se confrunta cu posibilitatea ca gazele naturale sa fiestocate in cantitati prea mari, situatie ce ar conduce la o scaderea preturilor, potrivit Agentiei Internationale pentru Energie, faptce creste sansele ca influenta Rusiei asupra Europei sa scada.

Germania si Rusia reactioneaza la vestea privindOpel

Germania si Rusia s-au aratat furioase dupa ce General Motors aanuntat ca s-a hotarat sa pasteze Opel, punand sub semnulintrebarii directia de mers pe viitor a unuia dintre cei mai mariproducatori auto europeni. Vestea a fost primita diferit demuncitorii din Marea Britanie si Germania. Daca primii sarbatorescschimbarea de planuri, cei de-ai doilea ameninta cu grevele.

Brown pus intr-o lumina proasta de mortile dinAfganistan

Persoane importante din Partidul Laburist l-au avertizat peGordon Brown, primul ministru britanic, ca presiunile privindrazboiul din Afganistan cresc dupa ce cinci soldati britanici aufost ucisi de un politist afgan la o tabara de antrenament dinprovincia Helmand.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO