ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
28.10.2009, 09:47 14

British Petroleum anunta rezultate peste asteptariajutate de reducerile de costuri

British Petroleum a demonstrat ca masurile de reducere acosturilor au fost benefice, rezultatele financiare ale grupului intrimestrul trei fiind peste asteptari. Compania planuieste sadiminueze costurile cu alte 1 mld. dolari. In ceea ce privesteprofitul din trimestrul trei acesta a scazut la jumatate, respectiv5 mld. dolari pe fondul prabusirii preturilor la petrol si gazenaturale, evolutie asteptata sa afecteze profiturile tuturorjucatorilor din industrie.

Lupta pentru functia de presedinte al UE s-aintensificat

Lupta pentru presedintia Uniunii Europene s-a animat marti candJean Claude Juncker, veteranul prim-ministru al statului Luxemburg,si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Tony Blair, fostulpremier britanic.

London Stock Exchange face schimbari pentru a-si intaripozitia

Desi salile de tranzactionare se golesc, London Stock Exchangevrea sa reinvie moda glamour a "clopotelului de deschidere" caremarcheaza inceputul zilei de tranzactionare, intr-o incercare de aisi intari brandul intr-o perioda de competitie acerba.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO