ZF 24

Ce scrie astazi Wall Street Journal pe prima pagina

Ce scrie astazi Wall Street Journal pe prima pagina
08.09.2009, 09:50 15

Cadbury refuza oferta Kraft

Compania britanica de dulciuri Cadbury respinge oferta surpriza depreluare in valoare de 16,73 mld. dolari a companiei americaneKraft. Aceasta batalie ar putea provoca o reorganizare dramatica apietei confectiilor la nivel mondial.

Marea Britanie condamna trei musulmani pentru intentiiteroriste

Trei musulmani britanici au fost gasiti vinovati de un tribunalbritanic, acestia avand intentia sa deturneze mai multe avioane cefaceau curse trans-atlantice. CEi trei au fost acuzati ca doreau saprovoace prabusirea unor avioane cu ajutorul unor instrumenteexplozibile pe care intentionau sa le aduca la bordulaeronavelor.

Fratele lui MacAskill lumineaza cazul eliberariiteroristului de la Lockerbie

Secretarul Justitiei, Kenny MacAskill, care recent l-a eliberat peteroristul de la Lockerbie, are un frate care ocupa o pozitieinalta in industria energetica si care a lucrat la companii cedoreau sa incheie acorduri pentru petrol in Libia. Guvernulscotian, care a anuntat ca a facut publice toate detaliilerelevante in acest caz, nu a mentionat aceasta relatie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO