ZF 24

Ce fac locuitorii din Bucureşti dimineaţa? Un studiu despre obiceiurile bucureştenilor

Ce fac locuitorii din Bucureşti dimineaţa? Un studiu...

Autor: Raluca Oana Damian

11.02.2015, 09:36 2308

Dimineţile din timpul săptămânii înseamnă sunetul alarmei, miros de cafea, o gustare, poate o îmbrăţişare grăbită. Din secunda în care te trezeşti şi până ieşi pe uşă, activităţile de dimineaţă îţi pun ziua în mişcare.

Bucureştenii au dimineţi pline, în care se trezesc devreme (75% se trezesc la 7:00 sau chiar înainte), petrec în medie 13 minute pentru a se aranja şi uneori iau micul dejun alături de cei dragi. Acestea şi alte date se regăsesc într-un studiu* despre obiceiurile bucureştenilor din dimineţile zilelor lucrătoare, realizat de IKEA România la finalul anului trecut.

Cercetarea locală vine în completarea primului studiu „Life at Home Report” derulat în 2014, despre cum arată viaţa de zi cu zi acasă în diferite zone ale globului, iar prima ediţie a avut în centrul atenţiei dimineţile oamenilor din 8 capitale importante: Berlin, Londra, Moscova, Mumbai, New York, Paris, Shanghai şi Stockholm.

Citiţi articolul integral pe www.csid.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO