ZF 24

Ce atu are România împotriva Franţei?

Ce atu are România împotriva Franţei?

Autor: Pro Sport

06.09.2011, 16:44 365

Victor Piţurcă pregăteşte în cele mai mici detalii partida decisivă cu Franţa, în urma căreia vom şti dacă maiputem spera la calificarea la Euro 2012.

Fostul jucător al Stelei, Adrian Bumbescu, a analizat şansele elevilor lui Piţurcă în jocul cu francezii şi crede că selecţionerul are o mare ambiţie să dovedească faptul că este un bun antrenor.

"Piţi a antrenor bun, sper să obţinem un rezultat bun care să ne sporească şansele de calificare. E normal ca Piţi să fie mai agitat înaintea unui asemenea meci. Are o motivaţie mare să dovedească că e un antrenor foarte bun. Publicul trebuie să fie aproape de echipă pe parcursul jocului. Benzema trebuie ţinut cât mai departe de careul de 16 metri, are nevoe de un marcaj foarte strâns." a declarat Bumbescu la Sport.ro

Bumbescu crede că este normal ca Tătăruşanu să fie titularul postului de portar, fiind jucătorul care are mai multe meciuri în picioare.

"Tătăruşanu mi se pare un portar mai sigur, are mai multe jocuri în picioare." a mai spus Adrian Bumbescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO