ZF 24

Cazul Caracal: Procurorii au găsit un sac cu oase şi cenuşă în care Gheorghe Dincă susţine că a ascuns rămăşiţele Luizei Melencu

Cazul Caracal: Procurorii au găsit un sac cu oase şi...

Autor: Departamentul Social

05.08.2019, 18:24 4495

Procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Ucigaşul susţine că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.

"A avut loc o conducere în teren în care acesta (n.r.: Gheorghe Dincă) a indicat că a abandonat un sac care conţinea fragmente osoase arse şi cenuşă. Aceasta trebuie să fie cernită pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo", a declarat Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt DIICOT.

Din declaraţiile lui Gheorghe Dincă, resturile umane ar fi ale Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, iar crima a avut loc în aceeaşi zi în care fata a fost sechestrată. Iniţial, Dincă a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre. Acum a revenit şi a indicat pădurea de lângă Caracal.

"Din declaraţia sa, aşa spune că este trupul Luizei. Până nu avem rezultatele de laborator, nu putem spune asta", a completat Mihaela Porime.

Legat de uciderea Luizei, Dincă susţine acum că a folosit aceeaşi metodă ca şi în cazul Alexandrei, adică ucidere şi ardere a cadavrului.

"Acesta a precizat ca a folosit aceeaşi metodă. Agresiunea s-a petrecut tot la domiciliu. A revenit cu noi declaraţii", a mai spus purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Procurorii au continuat şi luni să ridice probe de la casa lui Gheorghe Dincă, spunând că deocamdată nu au indicii că ar fi fost mai multe victime, în afară de Alexandra şi Luiza.

Testul poligraf nu a fost deocamdată realizat, cercetările continuând şi marţi la locul faptelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO