ZF 24

Cât costă chiria la un apartament de patru stele din centrul Capitalei

Cât costă chiria la un apartament de patru stele din centrul Capitalei

Autor: Mirabela Tiron

11.12.2010, 00:01 32

Complexul hotelier Centre Ville, care operează 294 deapartamente clasificate la patru şi cinci stele, afiliate recent lalanţul internaţional Rezidor, este închiriat în procent de 54% decătre stat.

Preţul unui apartament de patru stele din cadrul complexului CentreVille începe de la 2.200 de euro pe lună şi poate ajunge la 4.000de euro, potrivit şefului complexului hotelier. Întrebat de ZF careeste valoarea contractelor cu statul, Ali Yilmaz Yildirimlar adeclarat că aceasta nu poate fi făcută publică şi că pentruapartamentele în care stau parlamentari s-a negociat preţul decazare.

În primele trei trimestre ale anului veniturile totale alehotelului de cinci stele Radisson Blu, dar şi cele ale complexuluihotelier Centre Ville au ajuns la 18,5 milioane de euro, gradulmediu de ocupare fiind de 70%. Un alt hotel în care sunt cazaţiparlamentari este unitatea de patru stele Royal din Capitală, careavea anul trecut un sfert de camere închiriate pentruparlamentari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO