ZF 24

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a deschis, la Ploiesti, al 13-lea birou teritorial

10.12.2007, 14:19 160

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a deschis, la Ploiesti, al 13-lea birou teritorial care va asigura asistenta juridica atat pentru administratia locala, cat si pentru companii private, operatiunea fiind inclusa in strategia de extindere a firmei la nivel national, lansata in urma cu patru ani, informeaza Mediafax.

Casa de avocatura are in prezent birouri teritoriale in Timisoara, Deva, Cluj, Sibiu, Brasov, Ramnicu-Valcea, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Galati, Iasi si Suceava.

"Decizia strategica pe care am luat-o in urma cu patru ani, de a ne extinde in teritoriu, s-a dovedit a fi corecta. Un element definitoriu al politicii noastre de extindere a fost sa deschidem birouri proprii, fie angajand avocati noi, fie absorbind cabinete individuale de avocatura, dar nu sa stabilim partneriate, ceea ce ne-a permis sa implementam mult mai usor standardele noastre de buna-practica si sa extindem si in provincie o expertiza mai greu de gasit pe plan local", a declarat, intr-un comunicat transmis luni, avocatul coordonator, Doru Catalin Bostina.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO