ZF 24

Cartelele Digi Mobil pot fi reîncărcate în reţeaua de magazine partenere PayPoint

Ovidiu Bejan, director comercial al Digi Mobil

Ovidiu Bejan, director comercial al Digi Mobil

Autor: Adrian Seceleanu

14.01.2016, 11:15 59622

PayPoint România, operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, şi-a extins parteneriatul cu compania de cablu RCS & RDS şi pe segmentul telefoniei mobile preplătite pentru a le permite utilizatorilor cartelei Digi să îşi reîncărce creditul în oricare din cele peste 9.450 magazine partenere PayPoint din toată România.

“Modalitatea de reîncărcare a creditului este extrem de simplă: utilizatorul solicită reîncărcarea creditului pentru cartela Digi, menţionează vânzătorului valoarea pe care o doreşte şi numărul de telefon. Plata este efectuată în numerar, iar creditul este încărcat direct, utilizatorul nefiind nevoit să introducă în telefon niciun cod secret tipărit pe chitanţă”.

„Parteneriatul cu PayPoint România va facilita la nivel naţional utilizatorilor de cartele preplătite reîncărcarea şi activarea ofertelor pe care Digi Mobil le are în portofoliu” a adăugat Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

„Încă de la lansarea de acum doi ani a parteneriatului cu RCS & RDS am fost încrezători în reuşita. În acest interval, PayPoint a încasat milioane de facturi emise de companie (…)” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO