ZF 24

Carmen Sauer, manager cu experientă de 30 de ani în sectorul IT, este noul director SAP Practice în departamentul Technology Consulting al EY România

Carmen Sauer, manager cu experientă de 30 de ani în...

Autor: Roxana Rosu

13.10.2023, 10:48 2125

EY România a recrutat-o pe Carmen Sauer, cu experienţă de peste 30 de ani în sectorul IT, în functia de director SAP Practice în cadrul departamentului Technology Consulting.

Carmen Sauer a lucrat timp de mai mult de 20 ani în cadrul consultanţei SAP, cu rol de senior manager, solution arhitect şi program director.

În noul său rol, Carmen Sauer va fi responsabilă de managementul echipei de consultanţă SAP din cadrul EY România, managementul clienţilor, ofertarea şi implementarea soluţiilor SAP în diverse industrii.

„Experienţa profesională a lui Carmen Sauer, dobândită în 20 de ani ca senior manager în consultanţă SAP şi în implementarea de proiecte complexe în România şi Europa, aduce un plus de valoare în echipa EY România şi va contribui la creşterea businessului de tehnologie şi consultanţă", spune Cătălina Dodu, Partener, Cybersecurity Leader EY South Cluster, Head of Consulting, EY România.

Carmen Sauer deţine o diplomă în computer science, ca absolventă a Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, Universitatea Politehnică Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO