ZF 24

Campofrio: Ne asteptam la o revenire a vanzarilor de Craciun, dar sub nicio forma la nivelul anilor trecuti

24.12.2009, 15:24 35

Producatorul de mezeluri Tabco-Campofrio, filiala locala agigantului Campofrio Food Group, nu asteapta o revenire a vanzarilein perioada sarbatorilor de iarna desi aceasta perioada este unadintre cele mai bune din an pentru producatorii de mezeluri.

"Ne asteptam ca odata cu terminarea postului vanzarile sa aiba orevenire, insa in niciun caz asteptarile nu sunt la nivelul anilortrecuti, cand aveam crestere economica si consumul erafoarteridicat", a declarat Alina Pene, directorul de marketing alTabco-Campofrio.

Filiala locala a gigantului Campofrio Food Group inregistreaza oscadere a vanzarilor din luna iulie a acestui an comparativ cuaceeasi perioada a anului precedent pe fondul scaderii consumuluisi a cresterii somajului. Reprezentantii producatorului de mezeluriau declarat anterior ca estimeaza ca scaderea vanzarilor vacontinua si in prima parte a anului viitor, urmand ca abia din adoua jumatate a anului compania sa reinceapa sa creasca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO