ZF 24

Calin Dragan, Coca-Cola HBC: Transformarea angajatilor in actionari este o provocare in plus pentru directorul companiei

05.03.2008, 20:00 33

Coca-Cola HBC Romania, imbuteliatorul produselor din portofoliul Coca-Cola pe piata locala, a demarat recent programul stock purchase, prin care fiecare angajat va putea cumpara actiuni la Coca-Cola Hellenic la jumatate de pret, in limita unui anumit procent din salariul sau.

"Programul a starnit chiar de la lansare interesul angajatilor", a afirmat Calin Dragan, directorul general Coca-Cola HBC Romania, fara a oferi insa alte detalii. Dragan este si el actionar minoritar al companiei grecesti si spune ca oferirea de actiuni angajatilor la preturi preferentiale este una dintre metodele de motivare a acestora.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt in prezent cei mai mari actionari ai imbuteliatorului Coca-Cola Hellenic si cum s-a dezvoltat brand-ul pe piata romaneasca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO