ZF 24

Bute îşi păstrează centura! Magee a fost făcut KO în runda 10

Bute îşi păstrează centura! Magee a fost făcut KO în runda 10

Autor: Pro Sport

20.03.2011, 17:24 19

Pugilistul Lucian Bute şi-a apărat titlulmondial IBF la categoriasupermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv,după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prinKO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, duminică, laCentre Bell din Montreal.

Debutul partidei dintre Bute şi Magee a fost unulechilibrat, românul câştigând din primele patrureprize cu 10-9, iar în ce-a dea doua cei doi aufost la egalitate, 10-10. Repriza a cincea a fost una în careBute a fost condus de adversarul său. A urmat apoirepriza a şasea, în care Bute a devenit mult mai agresiv, iar încea de-a şaptea rundă, românul l-a trimis la podea pe Magee, cucelebra sa lovitură la ficat. Irlandezul a mai rezistat până înrepriza a zecea, când Bute şi-a trimis din nou adversarul la podea,după un upercut în bărbie. De această dată, arbitrul Pete Podgorskia decis oprirea meciului.

Partida dintre Lucian Bute şi Brian Magee s-adisputat la Bell Centre din Montreal. Românul aintrat în ring pe melodia cântată de formaţia U2, "Where thestreets have no name", iar adversarul său a fost acompaniat deMetallica, cu melodia "Whiskey on the jar".

"Am dat totul, sunt mulţumit de mine. Magee a fostun adversar dur, a lovit puternic. M-am pregătit mult pentru acestmeci. Mă voi întâlni cu preşedintele clubului, iar apoi vreau ovacanţă", a spus Bute după imediat după meci. Citiţi mai multdespre meciul în care Lucian Bute şi-a păstrat centura de campion pewww.prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO