ZF 24

Business Magazin lansează cea de a patra ediţie a catalogului „100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO“

Business Magazin lansează cea de a patra ediţie a...
27.10.2013, 20:16 724

Revista Business Magazin lansează astăzi cea de a patra ediţie a catalogului „100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO” din România, anuar care prezintă managerii de top care au cariere impresionante în spate şi care, în timp, au reuşit să devină adevărate modele pentru cei care aspiră la titulatura de CEO.

Fiecare ediţie a catalogului poate fi privită şi ca un manual pentru reuşita în afaceri, dar şi ca un barometru al businessului. Acesta este un manual scris de  sutele de manageri şi consultanţi de top care au răspuns invitaţiei Business Magazin de a spune pe cine admiră, cui atribuie merite deosebite în afaceri şi care sunt reperele comunităţii de business.

Clasamentul respectă dinamismul mediului de afaceri, iar anuarul prezintă antreprenori care au câştigat puncte în meciul cu mediul corporatist, dar şi corporatişti care oferă stabilitate şi anduranţa de care mediul de business, greu încercat în ultimii cinci ani de criză, are nevoie pentru a rămâne în echilibru.

Cel mai admirat CEO rămâne şi în 2013, pentru cel de al doilea an consecutiv, Steven van Groningen, şeful Raiffeisen Bank România, a patra bancă de pe plan local în funcţie  de valoarea activelor.

Topul a fost realizat pe baza voturilor a peste 400 de manageri de companii şi consultanţi din toate domeniile de activitate, de la multinaţionale la companii mici. Lista de propuneri pe care Business Magazin a realizat-o a inclus 250 de manageri. Au fost prezenţi şi antreprenori care, deşi în unele cazuri nu au în mod explicit funcţii executive, sunt recunoscuţi pentru implicarea în activitatea companiei.

Participanţii au fost solicitaţi să spună care sunt şefii de companii pe care îi apreciază şi îi respectă din punct de vedere profesional, oameni despre care au auzit, cu care au colaborat direct sau indirect sau cu care ar dori să colaboreze.

În această seară va avea loc, la hotelul Intercontinental din Bucureşti, Gala CEO Awards a Business Magazin, unde cei mai apreciaţi CEO din România vor primi distincţii de recunoaştere. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO