ZF 24

Bursa locurilor de munca pentru Nokia va avea loc in 29 iunie

22.05.2007, 14:38 19

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj va organiza in 29 iunie bursa speciala a locurilor de munca pentru compania Nokia, la care se asteapta o participare de peste 6.000 de persoane.
Directorul AJOFM Cluj, Daniel Don, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca la bursa vor fi prezenti toti somerii inregistrati oficial in judetul Cluj, circa 4.000, la care se adauga alte 2.000 de persoane din intreaga tara, care au un loc de munca sau sunt in somaj.
"Structura de meserii de care are nevoie Nokia este cuprinsa din muncitori necalificati, tehnicieni, ingineri, angajati pe partea de cercetare-dezvoltare, resurse umane, administrativ si management. Nokia cauta sa angajaze in prima faza 500 de persoane", a afirmat Daniel Don.
Reprezentantii Nokia vor pregati pentru bursa si pachete salariale pentru viitorii angajati, care cuprind si anumite bonusuri pe langa salariu. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO