ZF 24

Bursa locurilor de munca a iesit din criza: navala somerilor era gata sa rastoarne mesele angajatorilor - VIDEO

25.04.2009, 09:34 19

700 de someri se bulucesc sa intre toti pe aceeasi usa. Dincolo de usa e Raiul: 161 de angajatori ce ofera 2.623 de slujbe, scrie Gandul. Si mai vin din urma alti someri, cu sutele. Din 2001 nu s-a mai intamplat asa ceva la un targ de joburi al statului. Este prima Bursa generala a Locurilor de Munca in Bucuresti, de la criza incoace. Oferta e de trei ori mai mica decat anul trecut, cand un somer avea de ales intre trei slujbe.
Pe vechii someri ii citesti simplu, dupa sacosa de plastic botita; „prospaturile” le recunosti dupa toalele la patru ace si dupa parfumul fin. Aveau lefuri de mii de lei inainte de criza, acum se tin cu ajutorul de somaj. Nici nu visasera ei vreodata ca vor ajunge sa-si caute slujba tocmai prin bursa. Caci nu era nici un secret: patronii de bursa dau lefurile cele mai mici. Despre cum s-a desfasurat Bursa generala a Locurilor de Munca din Bucuresti cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO