ZF 24

Bulevardul Unirii din Bucureşti începe să atragă retaileri care fug de clădirile cu bulină

Centrul comercial Unirea este cel mai cunoscut retailer din zona kilometrului zero al Capitalei

Centrul comercial Unirea este cel mai cunoscut retailer din zona kilometrului zero al Capitalei

Autor: Bogdan Alecu

24.02.2016, 17:00 1746
Retailerii care caută spaţii comerciale s-au reorientat către Bulevardul Unirii, în special către tronsonul dintre Piaţa Unirii şi Piaţa Alba Iulia, după ce fir­mele au fost obligate să pără­seas­că clădirile cu risc seismic ridicat.
 
„B-dul Unirii a fost ocolit timp de patru ani, iar preţurile au scăzut foarte mult. Acum, mai ales şi pe fondul problemelor cu acele clădiri cu risc seismic, încet-încet, B-dul Unirii aproape s-a um­plut şi zona şi-a schimbat statutul. În ultima vreme s-au închiriat spaţii către toate categoriile de firme, de la res­tau­rante, showroomuri, la birouri. Mai sunt oferte, însă per ansamblu, faţă de acum un an, lu­crurile s-au schim­bat“, a spus Carmen Godeanu, senior real estate broker pentru spaţii industriale şi comerciale în cadrul com­paniei de consultanţă imobiliară Regatta. 
 
Godeanu spune că printre problemele zonei se nu­mără spaţiile comerciale de mari dimensiuni, care în ciuda preţurilor mici pe metru pătrat ajung la tarife lunare mari pe fondul suprafeţelor mari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO