ZF 24

Bucureştiul trece printr-o schimbare profundă: tot mai mulţi tineri vor să locuiască într-un proiect rezidenţial, în apropierea centrelor de afaceri

Bucureştiul trece printr-o schimbare profundă: tot mai...
07.05.2017, 17:39 2064

Belvedere Residences, proiect rezidenţial aflat în curs de dezvoltare în zona Aviaţiei-Barbu Văcărescu, a vândut peste 85% din apartamentele din prima fază, care include 238 de unităţi în cele două imobile şi va fi finalizată la începutul anului viitor.

Belvedere Residences este situat pe Strada Fabrica de Glucoză, în apropierea clădirilor de birouri situate lângă staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu.

Antreprenorul general al Belvedere Residences este Bog’Art, una dintre cele mai mari companii locale de construcţii.

”Vom vinde cu siguranţă în întregime prima fază din Belvedere Residences până la momentul livrării, datorită conceptului său unic şi creşterii cererii pe segmentul middle market – Bucureştiul va trece printr-o schimbare demografică pe măsură ce tot mai multe persoane tinere, cu un stil de viaţă dinamic, doresc să locuiască într-un proiect rezidenţial cu standarde locative ridicate, amplasat în apropierea centrelor de afaceri din oraş”, afirmă Viorel Mohorea, project manager Belvedere Residences din partea Coldwell Banker România.

Prima fază a Belvedere Residences include mai multe tipuri de apartamente, de la studiouri duble (53 de metri pătraţi suprafaţă construită) cu preţuri pornind de la 49.300 de euro + 5% TVA, apartamente cu două camere (65 de metri pătraţi suprafaţă construită) cu preţuri pornind de la 60.500 de euro + 5% TVA şi apartamente cu trei camere (88 de metri pătraţi suprafaţă construită) cu preţuri pornind de la 79.000 de euro + 5% TVA.

Coldwell Banker România a oferit consultanţă pentru Belvedere Residences încă din faza de proiectare şi este agentul principal de vânzare al proiectului. Compania este unul din cei mai mari consultanţi imobiliari locali, fiind manager şi agent principal pentru peste 20 proiecte rezidenţiale din Bucuresti şi ţară, printre care Cosmopolis, Estic Park, Felicity Residentials şi Politehnica Park Residence – toate în Bucureşti - Contemporano şi Grand Hill Residence în Cluj-Napoca şi Dorobanţilor Residence şi Sânpetru Residence în Braşov.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO