ZF 24

Bucurestiul a scapat.Transportatorii renunta la protestele din aceasta saptamana dupa ce Guvernul si COTAR au incheiat un protocol

16.03.2010, 15:57 15

Reprezentantii Executivului si cei ai Confederatiei Operatorilorsi Transportatorilor Autorizati au semnat, marti, la Guvern, unprotocol pentru rezolvarea revendicarilor organizatiei,transportatorii anuntand, dupa semnarea documentului, ca renunta laprotestele programate pentru aceasta saptamana, informeaza Mediafax Business.

"Intelegand ca primul-ministru nu a fost anuntat de toateproblemele noastre, este normal sa dam o sansa Guvernului si vomamana protestele pentru o saptamana sau doua", a spus presedinteleConfederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati dinRomania (COTAR), Vasile Stefanescu.

El l-a acuzat totodata pe secretarul de stat in MinisterulTransporturilor Eusebiu Pistru ca nu i-a informat nici pe sefulGuvernului si nici pe ministrul Transporturilor despre problemelelor reale, afirmand ca il considera pe acesta ca fiind vinovatpentru situatia creata.

Protocolul incheiat la Guvern prevede ca, in termen de osaptamana, sa fie adoptata ordonanta de urgenta pentru combatereapirateriei in transportul rutier de persoane, precum si un calendarde adoptare a unei legi unice in domeniul transporturilor. Cititimai multe despre protocolul incheiat in COTAR si GuvernulRomaniei pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO