ZF 24

Blaga despre efectele crizei: Nu este dracul atat de negru

Blaga despre efectele crizei: Nu este dracul atat de negru
16.07.2009, 12:42 19

Ministrul dezvoltarii regionale si al locuintei, Vasile Blaga, a declarat ca autoritatile locale trebuie sa renunte la lamentari si sa actioneze cu masuri concrete aniticriza. “Nu trebuie sa ne plangem, pentru ca nu este dracul atat de negru. Trebuie sa trecem peste lamentari si sa actionam”, a spus Vasile Blaga in cadrul evenimentului “Cum dezvoltam economic zona de nord-est a Romaniei” organizat la Botosani de Ziarul Financiar impreuna cu Turism Moldova.

Ministerul Dezvoltarii deruleaza in prezent Programul Operational Regional de imbunatatire a infrastructurii si mediului de afaceri in toate cele sapte regiuni ale Romaniei. Valoarea totala a fondurilor alocate in cadrul programului este de 4,5 miliarde de euro, dintre care 3,7 miliarde de euro sunt nerambursabile.
“Zona de nord-est, printre cele mai sarace la nivel national, a primit cea mai mare alocare din acest program, respectiv de 16%, ceea ce inseamna fonduri de 725 milioane de euro”, a spus Blaga.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO