ZF 24

Biserica Ortodoxa se amesteca in scandalul Flacarii Violet: "Vrajitoarele ofera pseudosolutii"

10.02.2010, 17:06 88

Reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane ii sfatuiesc pecredinciosi sa nu apeleze la vrajitoare daca se simt amenintati,pentru ca "lucraturile" lor sunt opera Diavolului si iiindeparteaza pe oameni de credinta. Interventia BOR are loc dupa cemai multe vrajitoare din Cluj au pretins ca pot desface un asa -zisblestem al Flacarii Violet care s-a abatut asupra ParlamentuluiRomaniei.

"Biserica Ortodoxa condamna astfel de practici si ii sfatuiestepe oameni sa nu recurga la asa ceva, pentru ca se indeparteaza despiritul credintei... Sunt manifestari care nu au de-a face cuDumnezeu, ci doar cu Diavolul", a declarat pentru Mediafaxpurtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, Albei, Crisanei siMaramuresului, Bogdan Ivanov, intrebat despre ritualul de laCluj-Napoca al celor cinci vrajitoare.

Puterea "Flacarii Violet" a fost adusa pentru prima data indiscutia publica de liderul deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc siapoi de liderul social-democrat MIrcea Geoana, care a sustinut caTraian Basescu ar fi castigat alegerile prezidentiale cu ajutorulunui parapsiholog care s-a folosit de puterile flacarii violet.Basescu a respins acuzatiile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO