ZF 24

Biciclistilor din Bucuresti li se pregateste o harta cu trasee

Biciclistilor din Bucuresti li se pregateste o harta cu trasee
01.12.2009, 15:56 36

theKite (Zmeul), un blog care prezinta informatii despre muzica,film, design, advertising si arte, a lansat KITE Biking, o hart` cutrasee alternative pentru biciclistii din Bucuresti. Pretul uneiharti va fi de 9 lei.

"Harta li se adreseaza atat celor pentru care bicicleta estedeja un mijloc de deplasare, cat si (mai ales) celor care si-ardori sa utilizeze acest transport alternativ, dar sunt momentanreticenti, temandu-se ca inca nu se pot descurca pe doua roti inBucuresti", marturisesc creatorii hartii.

In Bucuresti numarul masinilor il depaseste cu mult pe cel albicicletelor. In Romania exista 1,74 milioane de biciclete, pe canddoar in Bucuresti circula zilnic aproximativ 1,5 milioane masini -cifra ce include si masinile aflate in tranzit sau venite sa seaprovizioneze.

Bicilistii vor putea alege unul dintre cele 26 de traseeselectate, care sugereaza rute dinspre cartierele mari catrecentru, adiacente arterelor principale.

Harta este imprimata pe un material special care pastreazaintact aspectul hartiei chiar si dupa o utilizare indelungata,fiind de asemenea rezistent la ploaie.

KITE Biking este disponibila incepand cu data de 30 noiembrie lalibrariile Carturesti, Ollie Gang Shop, The Kitchen, Bernschutz& Co, si in magazinele Cochet, BikeXpert si Intro Design.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO