ZF 24

Berceanu: Lucrarile la Autostrada Transilvania ar trebui continuate pana la Targu Mures

27.10.2009, 14:57 17

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, considera ca dupafinalizarea tronsonului Campia Turzii-Cluj, lucrarile la AutostradaTrasilvania ar trebui continuate pana la Targu Mures si ar trebuifinalizate lucrarile incepute in zona Bors, care vor fi realizatetot de compania americana Bechtel, transmite Mediafax.

"Dupa ce inauguram tronsonul Campia Turzii-Cluj ar trebui merspana la Targu Mures intr-un efort in continuare si finalizatelucrarile incepute in zona Bors, care in 2010 s-ar putea realiza.S-ar inchide astfel portiunea. Cred ca trebuie sa incercamfinantarea portiunii Targu Mures pana la granita, in situatiaactuala tot cu Bechtel, pentru ca sunt lucrari incepute", a spusBerceanu.

Berceanu a afirmat ca in ceea ce priveste tronsonul Brasov-TarguMures al autostrazii au fost initiate discutii cu compania Bechtel,dar nu s-a ajuns inca la nicio concluzie. Cititi mai multe despredeclaratiile facute de ministrulTransporturilor legat de Autostrada Transilvania pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO