ZF 24

Benvenuti închide toate cele 56 de magazine. “Este o măsură de responsabilitate faţă de angajaţi şi faţă de clienţi. Rămânem deschişi 24/7 cu cele două magazine online”

Benvenuti închide toate cele 56 de magazine. “Este o...

Autor: Cristina Roşca

20.03.2020, 21:32 8892

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, unul dintre cei mai mari jucători din retailul de încălţăminte, închide cele 56 de magazine din România. Este vorba de 52 de magazine Benvenuti şi de patru unităţi Enzo Bertini.

“Toate magazinele Benvenuti şi Enzo Bertini au activitatea suspendată, începând cu ora 20.00. Noi, Benvenuti, am hotarat închiderea, încă din această seară, a tuturor magazinelor din reţeaua noastră, pentru siguranţa angajaţilor noştri. Este o măsură de responsabilitate faţă de angajaţi, dar şi faţă de clienţi. Rămânem deschişi 24/7 cu cele două magazine online benvenuti.ro şi enzobertini.ro", spune Adrian Câzu, directorul de dezvoltare şi retail al retailerului de încălţăminte Benvenuti.

Executivul afirmase recent că ar trebui să rămână deschise doar supermaketurile, hipermarketurile, farmaciile, drogheriile şi câteva magazine de servicii. 

“Restul trebuie să se închidă imediat. Toata Europa a închis mallurile, în afară de noi.”
Benvenuti este unul dintre cei mai mari retaileri de încălţăminte din România, cu o reţea de circa 60 de magazine. Pentru 2019 retailerul de încălţăminte activ pe segmentul preţurilor medii îşi bugetase o creştere a cifrei de afaceri de aproape 6%, până la 138 de milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO