ZF 24

BCR Life lanseaza o polita care garanteaza un randament minim de 84% in lei si 45% in euro in 7 ani

15.09.2009, 13:07 24

BCR Asigurari de Viata (Life) Vienna Insurance Group si BancaComerciala Romana au lansat, la inceputul lunii septembrie, opolita de asigurare de viata cu componenta investitionala caregaranteaza clientilor la scadenta un randament minim de 84% lainvestitia in lei si de 45% la cea in euro.

BCR Garant este o polita lansata in editie limitata si poate fiincheiata pe o perioada de sapte ani, sumele minime ce pot fiinvestite fiind de 9.000 lei sau 2.250 euro. Suma asigurata esteegala cu valoarea primei.

Performanta investitiei prin polita BCR Garant va fi in stransalegătură cu trei indici ponderati egal, Dow Jones Euro Stoxx 50Index, Nikkei 225 Index, Eurozone HICP ex Tobacco Index.

Intr-o conferinta de presa sustinuta astazi, FlorentinaVizinteanu a declarat ca subscrierile au inceput deja, fiindinregistrate valori semnificative ale vanzarilor, atat pe euro, catsi pe lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO