ZF 24

Băsescu la Dorneşti: SPP-ul, daţi presa din faţa mea, vreau să văd militarii

Băsescu la Dorneşti: SPP-ul, daţi presa din faţa mea, vreau să văd militarii
05.07.2010, 12:40 41

Preşedintele Traian Băsescu, aflat, luni, în localitateasuceveană Dorneşti, a cerut ofiţerilor SPP să îi înlăture pejurnalişti din faţa sa, astfel încât să îi poată vedea pe militariicare lucrează la podul de pontoane, după ce un ziarist l-a întrebatde ce s-a supărat pe sinistraţii din Săuceşti, scrie Mediafax.

Preşedintele, care a ajuns, luni la prânz, la Dorneşti însoţit deministrul Gabriel Oprea, a fost întrebat de un jurnalist de ce s-asupărat pe sinistraţii din Săuceşti, cu o zi în urmă, şi a răspuns:"Mă pot supăra pe oricine".

La insistenţele reporterului, şeful statului a cerut ofiţerilor SPPsă îl îndepărteze pe acesta: "Luaţi-l pe domnul reporter din faţamea, nu răspund la provocări".
Ulterior, preşedintele a solicitat ofiţerilor SPP îndepărtareatuturor jurnaliştilor: " Vreau să văd militarii. SPP-ul, daţi presadin faţa mea, că pe ei îi tot văd". Citiţi mai mult despre vizita lui Traian Băsescu în zoneleafectate de inundaţii pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO