ZF 24

Barul The Gin Factory din centrul vechi al Capitalei devine magazinul de modă Koton

Clădirea este vizavi de magazinul H&M. Foto Silviu Matei

Clădirea este vizavi de magazinul H&M. Foto Silviu Matei

Autor: Cristina Roşca

11.12.2013, 22:23 2308

Retailerul turc de modă Koton, cu afaceri de 5 mil. euro anul trecut, a cumpărat de la omul de afaceri irlandez Noel Tynano o clădire în centrul istoric al Capitalei pentru care a plătit 4,5 mil. euro, potrivit surselor apropiate tranzacţiei.

Compania urmează să deschidă un magazin pe strada Lipscani, în locul barului The Gin Factory, vizavi de magazinul suedezilor de la H&M des­chis în această toamnă.

„Koton a plătit 4,5 milioane de euro pentru spaţiul de 1.200 mp pen­tru că este renovat şi pentru că este po­ziţionat vizavi de H&M“, spun sur­se apropiate tranzacţiei. Repre­zen­tan­ţii celor două părţi nu au răs­puns până la închiderea ediţiei soli­citării ZF privind tranzacţia.

Retailerul deţine în România patru magazine, toate amplasate în malluri din Capitală.

Strada Lipscani a început să se con­tureze ca o des­tinaţie de shopping într-o zonă dominată de aproape 200 de baruri, cafenele şi restaurante.

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.12.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO