ZF 24

Banii pentru SRL-D s-au epuizat în trei luni, de două ori mai repede ca anul trecut

Banii pentru SRL-D s-au epuizat în trei luni, de două...

Autor: Corina Mirea

23.05.2014, 00:05 208
Debutanţii în afaceri care mai sperau să prindă anul acesta un loc pe lista „scurtă“ a programului prin care statul oferă până la 10.000 de euro celor care vor să îşi deschidă o primă afacere sunt nevoiţi să mai aştepte un an pentru a obţine finanţare, întrucât cele 21 de milioane de lei (circa 4,7 mil. euro) puse la bătaie de guvern s-au epuizat.
 
Este al doilea an la rând în care banii alocaţi pentru acest program se termină mai devreme de luna decembrie. Dacă anul trecut aplicaţia de înscriere în program a devenit inactivă în septembrie, anul acesta bugetul a fost epuizat în doar trei luni de la începerea depunerii dosarelor.
 
Potrivit informaţiilor pu­blicate pe site-ul Agenţiei pentru Implementarea Pro­iectelor şi Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM), insti­tuţie care coordonează pro­gra­mul pentru înfiinţarea SRL-D, aplicaţia de înscriere a pro­iectelor pentru înfiinţarea de SRL-D va deveni inactivă în­cepând cu data de 26 mai 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO