ZF 24

Bancherii au ales trei membri noi în conducerea ARB

Laurenţiu Mitrache, preşedintele executiv al Leumi. Foto: Mihai Dăscălescu

Autor: Ciprian Botea

10.04.2014, 13:21 1527

Laurenţiu Mitrache, preşedintele executiv al Leumi, a fost votat de adunarea generală a Asociaţiei Române a Băncilor (ARB) pentru  un nou mandat de membru în consiliul director. Mirela Bordea, vicepreşedinte al Credit Europe, şi Cornel Stănescu, vicepreşedinte al Marfin Bank, au primit, de asemenea, câte un mandat de membru.

Bancherii s-au reunit astăzi în adunarea generală a ARB pentru a alege trei noi membri ai consiliului director în condiţiile în care ajunseseră la final mandatele deţinute de Sergiu Oprescu (Alpha Bank), Gheorghe Muntean (Italo-Romena) şi Laurenţiu Mitrache. Pe cele trei locuri au candidat patru persoane, cel care a pierdut cursa fiin Vladimir Kalinov, vicepreşedinte responsabil cu retailul în cadrul Raiffeisen.

Din consiliul ARB mai fac parte Radu Gheţea, care ocupă poziţia de preşedinte, Petre Bunescu (vicepreşedinte). Câte o poziţie de membru este ocupată de  Cătălin Pârvu (Piraeus Bank) şi Sergiu Manea (BCR).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO