ZF 24

Bahaian, sponsor la "Interne"

Bahaian, sponsor la "Interne"
19.01.2010, 09:40 170

Sergiu Bahaian, regizorul in varsta de 48 de ani arestat pentruca ar fi ordonat o serie cutremuratoare de crime (oameni ai straziierau transformati peste noapte in patroni de firme, faceautranzactii si mai apoi erau asasinati), a sponsorizat clubulMinisterului de Interne, informeaza ProSport.

Prima intersectare a lui Bahaian cu sportul a avut loc in 1994,cand s-a apropiat de Ministerul de Interne, sponsorizand echipa dehandbal Dinamo. "A venit alaturi de noi prin firma Sabina Product.Erau vremuri grele, iar el ne mai ajuta cu bani. Nu multi, darindeajuns. Tin minte ca dupa meciuri mai premia cate un jucator cucate 50 de marci", povesteste Ovidiu Semen, unul dintreconducatorii actuali ai echipei de handbal Dinamo, pe atunciinstructor in club.

Cu Bahaian sponsor, echipa a cucerit in acel sezon titlulnational. "Cu noi a fost om, iar titlul i se datoreaza si lui. I-aorganizat la Sala Polivalenta un meci de adio lui Eliodor Voica,atunci cand acesta a plecat in Germania. M-am crucit cand am auzitce a facut acum", spune Semen. Presa vremii a speculat ca relatiilecu Ministerul de Interne l-au ferit pe Bahaian de necazuri incateva dosare de escrocherie.

Mai multe despre relatiile lui Bahaian cusportul cititi pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO