ZF 24

AVAS va relua privatizarea companiei Avioane Craiova

17.07.2007, 13:42 16

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va relua procesul de privatizare a companiei Avioane Craiova, dupa ce negocierile cu singurul ofertant nu au fost incheiate pana la termenul de valabilitate a ofertei, a anuntat, astazi, institutia.

Decizia a fost luata prin hotarare a colegiului director al Autoritatii in conformitate cu Legea 137/2002, potrivit careia termenul de valabilitate a ofertei de vanzare poate fi prelungit pentru perioade succesive de 30 de zile si care nu pot insuma mai mult de 180 de zile, se arata intr-un comunicat al AVAS.

"AVAS a decis neprelungirea termenului de valabilitate a ofertei de vanzare a pachetului de actiuni detinut de Autoritate la Avioane Craiova si reluarea procesului de privatizare a societatii", se arata in comunicat.

Autoritatea nu precizeaza cand urmeaza sa fie reluat procesul de privatizare si nici perioada in care va fi publicat anuntul de vanzare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO