ZF 24

Autoritatile sucevene considera un succes Targul de Turism al Bucovinei

Autoritatile sucevene considera un succes Targul de Turism al Bucovinei
16.09.2007, 16:45 16

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mirza, si primarul Sucevei, Ion Lungu, au apreciat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Targul de Turism al Bucovinei a fost un succes, dovedind potentialul zonei, aratand ca oferta de turism in Bucovina trebuie sincronizata, informeaza Mediafax.

Presedintele CJ Suceava a aratat ca la acest targ au avut standuri aproximativ o suta de agenti economici si a subliniat ca au fost incheiate foarte multe contracte intre firmele participante.

El a subliniat ca au fost prezenti reprezentanti din 15 tari care au vizitat targul, iar printre expozanti s-au aflat si regiunile europene partenere ale judetului Suceava.

El a adaugat ca, potrivit organizatorilor, targul a fost vizitat de 5.419 persoane, printre acestia fiind peste 200 de vizitatori specialisti.

Mirza a anuntat ca in primavara anului 2008 va fi organizata la Suceava o bursa a turismului pentru a se sincroniza oferta de turism a Bucovinei.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO