ZF 24

Au mai rămas două zile în care cititorii ZF se mai pot înscrie în cursa pentru un program EMBA de 35.000 de euro

Robert Maftei, câştigătorul de anul trecut al bursei pentru programul de EMBA oferit de WU Executive Academy

Robert Maftei, câştigătorul de anul trecut al bursei pentru programul de EMBA oferit de WU Executive Academy

Autor: Corina Mirea

09.06.2013, 20:23 1758

Cititorii ZF mai au la dispoziţie două zile în care se mai pot înscrie în cursa pentru o bursă în valoare de 35.000 de euro pentru a urma cursurile celui mai scump program de EMBA de pe plan local, oferit de şcoala de afaceri WU Executive Academy din cadrul Universităţii de Ştiinţe Economice şi Administrative din Viena. Printre câştigătorii din ultimii trei ani ai bursei oferite de ZF împreună cu WU Executive Academy se numără angajaţi ai unor companii şi instituţii financiare precum Micrsoft România, Bank Leumi sau UniCredit Ţiriac Bank.

„Aş încuraja cât mai multe persoane să aplice pentru o astfel de bursă, pentru că îţi oferă posibilitatea de a accede la cursuri de calitate şi te ajută să intri într-un mediu în care poţi să creezi networking important. Şi în plus nici nu este foarte greu să reuşeşti, trebuie doar să fii natural, obiectiv, nu trebuie să dai răspunsuri dezirabile“, spune Robert Maftei, un executiv cu o experienţă de peste 11 ani în bănci precum UniCredit Ţiriac Bank sau BRD. El este câştigătorul de anul trecut al bursei pentru programul de EMBA oferit de WU Executive Academy, în valoare de 35.000 de euro.

Candidaţii care vor să aplice pentru bursă trebuie să fie abonaţi la ZF şi Business Magazin timp de un an (pachet care are un cost de 635 de lei/12 luni, adică aproximativ 140 de euro) şi să îşi depună do­sarul pentru înscriere până pe data de 12 iunie 2013.

Dosarul candidatului tre­buie să cuprindă aplicaţia stan­dardizată, o scrisoare de motivaţie, alte două scrisori de recomandare şi CV-ul, toate în limba engleză. De asemenea, cei care vor să fie eligibili pentru cursa celor 35.000 de euro trebuie să ataşeze la dosar şi o copie a diplomei de licenţă în limba engleză sau în limba ger­ma­nă şi dovada de plată a abonamentului print pe 12 luni al pachetului care include cele două publicaţii. În plus, candidaţii mai au nevoie de o poză în format digital şi de o copie a paşaportului.

Dosarul de aplicaţie trebuie trimis prin e-mail la adresa bursa@zf.ro şi, ulterior, trebuie prezentat la interviu cu toate documentele în original.

Aplicaţiile vor fi selectate de către o comisie de examinare compusă din reprezentanţi ai universităţii din Viena şi ai ZF. Câştigătorul bursei va fi anunţat pe data de 8 iulie 2013.

Programul de EMBA oferit de WU Executive Academy, care se desfăşoară pe o perioadă de 14 luni, este cel mai scump de pe piaţa locală, iar acesta este cel de-al cincilea an în care ZF oferă bursa. 

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 10.06.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO