ZF 24

Atenţie: IKEA recheamă în magazine un produs pentru reparaţii

Atenţie: IKEA recheamă în magazine un produs pentru...

Autor: Raluca Nicolae

30.04.2019, 11:14 83

Compania IKEA recheamă pentru reparaţii masa de înfăşat/comoda SUNDVIK, din cauza riscului de desprindere, informează compania marţi într-un comunicat de presă.

Compania îndeamnă clienţii să securizeze partea pliantă cu accesoriile de siguranţă prevăzute. Dacă au fost pierdute sau rătăcite, aceştia sunt rugaţi să contacteze IKEA pentru a primi gratuit altele noi.

IKEA a primit trei rapoarte de incidente în care, partea pliabilă a mesei de înfăşat/comodei SUNDVIK s-a slăbit, iar copiii au căzut de pe masă. În cazul acestor incidente, piesele de siguranţă nu au fost utilizate conform instrucţiunilor.

“IKEA a luat măsuri de precauţie şi va îmbunătăţi în continuare comunicarea despre produse”, spune Emelie Knoester, Children’s Business Area Manager.

Compania a observat că utilizatorii tind să utilizeze produsul ca pe o masă de înfăşare pliabilă, zilnic şi să nu utilizeze accesoriile de siguranţă, conform instrucţiunilor. Scopul acesteia este de a fi folosită pentru schimbarea scutecelor celor mici. Al doilea rol este de mobilier pentru depozitare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO