ZF 24

Aschia nu sare departe de presedintele ANRE. Fiica, numita in CA al EnergoNuclear

19.03.2009, 18:32 267

Fiica presedintelui ANRE Petru Lificiu, Ana Georgia Babici, a fost numita membru in Consiliul de Administratie (CA) al EnergoNuclear de catre compania de energie Nuclearelectrica, informeaza Mediafax.

EnergoNuclear urmeaza sa construiasca reactoarele nucleare 3 si 4 de la Cernavoda.

In CA al EnergoNuclear au fost numiti, din partea statului, pe langa Babici, care este si director in cadrul Ministerului Finantelor Publice, secretarul de stat in Ministerul Economiei Tudor Serban, Pompiliu Budulan, directorul general al Nuclearelectrica, Ionel Bucur, director in Nuclearelectrica, Adrian Radu, secretar general adjunct in Ministerul Economiei, Radian Tufa, secretar general la Ministerul Transporturilor, si Dumitru Cocea, fostul şef de cabinet al fostului ministru al Economiei si Finanţelor Varujan Vosganian.

Propunerile de numire in Consiliul de Administratie al EnergoNuclear au fost aprobate si de ceilalti investitorii implicati in proiect alaturi de Nuclearelectrica, respectiv Enel (Italia), Electrabel (filiala belgiana a grupului francez GDF Suez), CEZ (Cehia), Iberdrola (Spania), RWE (Germania) si ArcelorMittal Romania.

"Acestia au fost agreeati de toti investitorii", au afirmat sursele din sectorul energetic, citate de Mediafax.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO