ZF 24

Artistul din spatele mafiotului: Sergiu Bahaian ar fi finantat "Asfalt Tango"

18.01.2010, 10:05 359

Acuzat ca ar fi comandat crimele in stil mafiot, afaceristul afost arestat preventiv, aseara, pentru 29 de zile, alaturi de altitrei complici. La Constanta, alte doua persoane au fost arestatepentru ca uciderea victimelor - pe unele dintre ele ingropandu-lede vii sau aruncandu-le in Dunare.

Dincolo de actiunile desprinse parca din filmul "Nasul", SergiuBahaian afisa, pentru cei care-l cunosc, un aer de artist iubitorde frumos, cu studii de Regie si care nu se ferea sa investeasca incultura, scrie Evenimentul Zilei.

Conform publicatiei, in 1995, pe vremea cand prima sa mareescrocherie - Sabina Product, un joc piramidal de tip "Caritas" -era infloritoare, Bahaian a finantat productia filmului regizat deNae Caranfil, "Asphalt Tango". De asemenea, acest mecena ar fifinantat albumul "Nascuta toamna", realizat de Loredana Groza, incolaborare cu Directia 5, tot 1995. De multe ori insa si acesteacte culturale aveau tot iz de escrocherie. Despre artistul Sergiu Bahaian cititi mai multe pewww.evz.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO