ZF 24

Aproape 30 de firme franceze la Forumul Francofon al locurilor de munca

27.03.2007, 13:32 776

Aproape 30 de companii franceze sunt interesate de recrutarea a 1.000 de persoane in cadrul Forumului Francofon al locurilor de munca, care va avea loc pe 29 martie, la World Trade Plaza, printre cele mai cautate specializari fiind economisti, informaticieni, mecanici, consultanti.

Evenimentul este organizat de Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER) in colaborare cu Ambasada Frantei si Agentia Universitara Francofona, se arata intr-un comunicat al CCIFER.

Companiile participante la cea de-a saptea editie a Forumului sunt Accor, ABMI Inginerie, Alcatel - Lucent, Alstom, Apex, Auchan, Automobile Dacia, Axway Romania, BRD - Groupe Soci?t? G?n?rale, Bouygues Roumanie, Cabinet de Avocati Gruia Dufaut, Carrefour, Cora, Docprocess, Fincont, IPSO, Orange, Michelin, Manpower, Renault Technologie Roumanie, Pierce Mayrand et Associes, Veolia Apa, Webhelp.

De asemenea, serviciul cultural al Ambasadei Frantei si Agentia Universitara Francofona vor prezenta oportunitati de studii in strainatate si programul de burse. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO