ZF 24

Antreprenori locali. Symmetrica, producător de pavele din Suceava, a crescut cu 30% în 2019, ajungând la 130 mil. lei

Antreprenori locali. Symmetrica, producător de pavele...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.01.2020, 07:33 1142

Producătorul de pavele şi borduri Symmetrica din Suceava, deţinut de familia Stanciu, a urcat la 130 de milioane de lei cifră de afaceri în 2019, după ce a crescut cu peste 30%.

Compania are în prezent unităţi de producţie în Vereşti (judeţul Suceava), Podu Iloaiei (judeţul Iaşi), Bolintin Vale (lângă Bucureşti), Prejmer (judeţul Braşov), Cociu (judeţul Bistriţa-Năsăud) şi Doaga (judeţul Vrancea). În curând, o a şaptea fabrică va fi gata, în judeţul Arad, după o investiţie de 4 milioane de euro.

„Suntem aproape de finalizarea investiţiei de la Zimandu Nou - Arad. Va fi a şaptea fabrică a companiei Symmetrica şi va acoperi nevoile clienţilor din zona de vest. În acest moment, încep şi angajările pentru această fabrică: gestionari, operatori facturare, operatori linie de producţie, stivuitorişti, mecanici“, spune Sebastian Bobu, directorul executiv al companiei.

Symmetrica este o companie românească înfiinţată în 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (40% din acţiuni) şi Florin-Cristinel Stanciu (60% din acţiuni).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO