ZF 24

Antreprenori locali. Fares din Orăştie, producător de ceaiuri, şi-a bugetat pentru 2020 profit de 11 mil. lei, la afaceri de 92 mil. lei. Compania a ajuns la 375 de angajaţi, în condiţiile în care anul trecut au fost recrutaţi 88 de oameni

Antreprenori locali. Fares din Orăştie, producător de...

Autor: Laurentiu Cotu

11.02.2020, 19:10 643

Laboratoarele Fares Bio Vital, o afa­ce­re deţinută de antreprenori români, estimează pentru 2020 un profit net de 11 mil. lei (2,3 mil. euro) şi o cifră de afaceri de 92 mil. lei (19,3 mil. euro), în creştere cu aproximativ 12% faţă de anul trecut, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor fur­nizate de companie.

Producătorul de ceaiuri din Orăştie a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 81,9 mil. lei (17,2 mil. euro), în creştere cu 12% faţă de anul anterior.

„În estimările făcute am ţinut cont de stabilitatea pieţei interne de suplimente alimentare, diver­si­ficarea portofoliului de pro­du­se, extinderea pe piaţa externă şi de notorietatea brandului Fares pe piaţa românească. Printre pro­iec­tele finalizate anul trecut se află cel de creştere a eficienţei te­ra­peutice a siropurilor medi­ci­nale, prin modificarea reţetei de fabricaţie şi a tehnologiei“, a de­clarat pentru ZF Transilvania Nicoleta Dărămuş, directorul economic al companiei Laboratoarele Fares Bio Vital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO