ZF 24

Antreprenori locali. Familia Vlădoi produce în Dobrogea 100.000 de litri de vin, pe care-i vinde exclusiv în HoReCa. „Avem în plan investiţii de peste 1 mil. euro în automatizare“

Producătorul de vin Familia Vlădoi este o afacere antreprenorială deţinută de familia cu acelaşi nume.

Producătorul de vin Familia Vlădoi este o afacere antreprenorială deţinută de familia cu acelaşi nume.

Autor: Cristina Roşca

11.06.2020, 18:45 621

Producătorul de vin Familia Vlădoi din zona Murfatlar are 21,5 hectare cu viţă de vie dintre care 15 hectare în proprietate, iar restul în arendă.

Familia de antreprenori locali Vlădoi produce vin în zona Murfatlar din Dobrogea, realizând anual 100.000 de litri de vin vinificat în crama proprie. Compania are în plan să investească în perioada următoare în două direcţii: automatizarea procesului de producţie şi turismul viticol.

„Avem cramă proprie cu o capacitate maximă de 100.000 de litri. Avem în plan să investim peste 1 mil. euro în cramă deoarece dorim să o modernizăm dat fiind că în acest moment îmbutelierea se realizează semiautomat, pe cânda etichetarea este manuală“, spune Anca Maria Vlădoi, cea care se ocupă de acest business alături de părinţii săi. Tatăl său, care este şi enolog, a avut primele afaceri în domeniul comerţului, respectiv două magazine şi un restaurant, deschise în anul 1990.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO