ZF 24

Antreprenori locali. Constructorul Vega 93 din Galaţi a ajuns la 300 de angajaţi. CITR, administratorul judiciar: Ne propunem o prelungire a perioadei de reorganizare cu încă un an. Structura acţionariatului Vega 93 este împărţită între Corneliu Istrate (84%), Viorel Răşcanu (8%) şi Tincuţa Sârbu (8%)

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.04.2020, 19:40 673

Constructorul Vega 93 din Galaţi, în reorganizare, a ajuns la 300 de angajaţi în 2019, în scădere cu aproximativ 100 faţă de anul anterior, ca parte a procesului de implementare a planului de reorganizare.

„La nivel strategic, ne propunem împreună cu Vega 93 o prelungire a perioadei de reorganizare cu încă un an, în vederea consolidării stabilităţii pe termen lung a companiei, iar la nivel operaţional avem în vedere finalizarea contractelor în derulare şi contractarea de noi lucrări. Încurajăm partenerii de business să continue să facă afaceri cu companiile aflate in insolvenţă”, spun reprezentanţii CITR, administratorul judiciar al Vega 93.

Din punct de vedere al businessului, acesta s-a desfăşurat cu o serie de impedimente generate de plata cu întârziere a lucrărilor efectuate, dar şi cu acţiuni cu efect pozitiv pentru redresarea businessului, adaugă reprezentanţii CITR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO