ZF 24

ANM: norul de cenusa produs de eruptia vulcanica din Islanda se va apropia sambata de nord-vestul Romaniei

16.04.2010, 13:31 36

Administratia Nationala de Meteorologie afirma ca din estimarilespecialistilor norul de cenusa produs de eruptia vulcanica dinIslanda nu va afecta direct Romania, insa se va apropia deNord-Vestul teritoriului in cursul zilei de sambata, informeazaMediafax.

Administratia Nationala de Meteorologie a informat vineridimineata Ministerul Mediului si Padurilor in legatura cu eruptiavulcanului de sub ghetarul Eyjafjallajokull din sudul Islandei,care a erupt pentru a doua oara, la numai doua zile dupa ce isiincetase activitatea inceputa luna trecuta.

Astfel, din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologieprecum si ale Centrului International de Avertizare pentru aviatie,privind cenusa vulcanica - Volcanic Ash Advisary (VAAC) -, rezultaca norul de cenusa produs de eruptia vulcanica nu va afecta directRomania dar se va apropia de Nord-Vestul teritoriului in cursulzilei de sambata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO