ZF 24

ANA: Mutu nu mai poate fi considerat un model

ANA: Mutu nu mai poate fi considerat un model
30.01.2010, 09:37 34

Presedintele Agentiei Nationale Antidoping (ANA), GratielaVajaiala, a declarat, la RFI, ca pe langa latura sportiva a cazuluifotbalistului Adrian Mutu, mai important este aspectul social,pentru ca fotbalistul international nu mai poate fi considerat unmodel pentru tinerii interesati de acest sport, informeaza Mediafax.

"El va trebui sa dovedeasca cum a intrat aceasta substanta inorganismul sau. Esti sportiv, te supui anumitor rigori. Mi s-aspus: Bine, sunt totusi niste pastile de slabit. Da. Eu nu fac insasport, pot lua pastile pentru slabit. Apare apoi latura sociala.Adrian Mutu este un idol pentru nenumarati copii. El este unexemplu foarte prost pentru tinerii care aspira sa ajunga insportul de performanta. El trebuie sa constientizeze un lucru: esteun model si nu isi poate permite orice", explica, la RFI Romania,Gratiala Vajaiala. Despre cum se desfasoara controalele antidoping insportul romanesc cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO