ZF 24

Ambasadorul Irlandei, internat la Spitalul Floreasca din Capitală, cu traumatism cranio-cerebral

Ambasadorul Irlandei, internat la Spitalul Floreasca din...

Autor: Elvira Gheorghita

16.03.2015, 15:52 1440

Potrivit surselor citate, ambasadorul Gerard Corr a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce a căzut şi s-a lovit la cap, la scurt timp după ce a ieşit din restaurant, aflat pe strada Buzeşti.

Potrivit unor martori, ambasadorul era însoţit de alţi doi bărbaţi, iar la un moment dat, i s-a făcut rău, la aproximativ 30 de metri de restaurant. Cei doi bărbaţi care îl însoţeau l-au sprijinit să nu cadă şi l-au întrebat dacă se simte bine, el spunând că şi-a revenit. La scurt timp, ambasadorul a căzut şi s-a lovit cu capul de asfalt, în timp ce se afla pe carosabil, pe o pistă de biciclişti.

Martorii au declarat, pentru MEDIAFAX, că în acel moment trecea prin zonă o ambulanţă, însă aceasta transporta un pacient cu suspiciune de infarct. Echipajul medical a solicitat însă o altă maşină, cu medic, care a ajuns în câteva minute la faţa locului. Cu un minut înainte de sosirea echipajului de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a venit în zonă şi un echipaj de prim ajutor SMURD.

Echipajul de la ambulanţă i-a acordat ambasadorului primele îngrijiri, apoi l-a transportat la spital.

Medicii de la Spitalul Floreasca au stabilit că Gerard Corr a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, ambasadorul fiind supus de urgenţă investigaţiilor medicale, au precizat sursele citate.

Martorii au mai spus că ambasadorul Irlandei merge frecvent la acel restaurant, pentru a mânca la prânz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO